შემადგენლობა
ძროხის ხორცი - 400 გრ
ჭარხალი - 1 ცალი
კომბოსტო - 1 ცალი
კარტოფილი - 4 ცალი (საშუალო ზომის)
სტაფილო - 1 ცალი
ხახვი - 1 ცალი
ტომატის პასტა - 4 ს/კ
მარილი - გემოვნებით
წიწაკა - გემოვნებით
დაფნის ფოთოლი - გემოვნებით
მომზადება
ხორცი ჩავდოთ ქვაბში,
დავასხათ წყალი, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, მარილი და მოვხარშოთ ბულიონი.
კარტოფილი დავჭრათ მსხვილად
და ჩავყაროთ ქვაბში, მანდევ დავამატოთ დაჭრილი კომბოსტო.
სანამ იხარშება კარტოფილი და კომბოსტო, გავხეხოთ ჭარხალი და მოვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში.
გავხეხოთ სტაფილო და ხახვი და მოვშუშოთ ზეთში.
როცა კარტოფილი მოიხარშება, დავამატოთ მოშუშული ჭარხალი, ხახვი და სტაფილო. დავამატოთ ტომატის პასტა და ვხარშავთ 10 წუთი.
ბორშის მირთმევა შეიძლება არაჟნით ან ნიორით.
გემრიელად მიირთვით.
Monday, March 29, 2010
ბორში
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment